Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Tülay Bilgin
Tülay Bilgin

Şeytan

Yorum

Şeytan

( 3 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

866

Okunma

Şeytan

Niyetliyim Allahım
Tüm dertlerden uzak durmaya
Tüm isyanların gölgesinde yaşamamaya
Niyet ettim orucumu bozmamaya

Sanki tebelleş olmuş şeytan
Niyetimi bozdurmaya
Gelince dertler ardı ardına
Niyet ettim Allahım yoldan çıkmamaya

Ne büyük imtihanmış evlat
Türlü dertler insan içinmiş
En büyük sabır, evlatla verilirmiş
Allahım niyet etim şeytana uymamaya

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şeytan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şeytan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şeytan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Şaban  Kalyoncu İskeçevi
Şaban Kalyoncu İskeçevi, @saban-kalyoncu-iskecevi
20.5.2018 23:29:17
İnsan arafta

Pozitif kutup Ruh ve melek
Negatif kutup Nefs ve şeytan
Iki kutbu Arafında AŞKLA
Dengede Tutar İNSAN Esenlikler dileklerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL