Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
Murat Demir
Murat Demir

Doğrumu

Yorum

Doğrumu

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

481

Okunma

Doğrumu



Saçlarına toka takmış
Ellerine kına yakmış
Derler gelin olacakmış
Doğrumu yar doğrumu

Doğru ise yazık sana
Sensizliği kana kana
Nasıl reva gördün bana
Doğrumu yar doğrumu

Ne oldu da karar verdin
Bu sonuca nasıl erdin
Beni öldürmekmiş derdin
Doğrumu yar doğrumu

Demek su da ıslanırmış
Altın bile paslanırmış
Gül, taşa da yaslanırmış
Doğrumu yar doğrumu

Doğru ise yazık sana
Sensizliği kana kana
Nasıl reva gördün bana
Doğrumu yar doğrumu

Murat Demi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Doğrumu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğrumu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Doğrumu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL