Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Suphi Capaci
Suphi Capaci

GÜLEN YÜZE SORMUSLAR..

Yorum

GÜLEN YÜZE SORMUSLAR..

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1379

Okunma

GÜLEN YÜZE SORMUSLAR..

Gülen yüze sormuşlar,
Sen hiç ağlamazmısın
Sen güldüğüme bakma,
içimdeki sırlar bırakta bende kalsın
Bir gülüşe bin göz yaşı akıttım,
gençliğimi geçmişimde bıraktım,
ben ne umutları yazıp yazıp içimde yaktım,
her sabah gözyaşımı gizlerken,
geceleri damla damla akıttım...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gülen yüze sormuslar.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülen yüze sormuslar.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLEN YÜZE SORMUSLAR.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL