Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Mutluyla
Mutluyla

GÜNÜMÜZ , GÜNAYDIN ...

Yorum

GÜNÜMÜZ , GÜNAYDIN ...

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1400

Okunma

GÜNÜMÜZ , GÜNAYDIN ...

GÜNÜMÜZ , GÜNAYDIN ...

Yeni bir güne daha açtık gözlerimizi .
Bu yeni günde ,
Kimisi ardında kalan olur sevdiğinin .
Kimisi severken uğurlanan olur ...

Sevmek ,
Nedenli nedensiz eylemdir bizlere sunulan .
Hayat ,
Gözümüzü kapatıp açmak kadar kısa olan .
Ölüm ,
Ansızın ne zaman geleceği belli olmayan .
Oysaki ,
Herşeyi zamanında yaşamak ne güzeldir ...

Öyleyse ,
Niye erteliyoruz herşeyi ..?

Sevmenin günü , bugün !
Hayatın anı , şuan !
Zamanın vakti , şimdi !

Günaydın o zaman ,
Sevdiğim kadın ...
Günaydın o zaman ,
Sevdiğim dostlarım ...

Mutlu AKÇA

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Günümüz , günaydın ... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Günümüz , günaydın ... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜNÜMÜZ , GÜNAYDIN ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
-Tesbih-
-Tesbih-, @eternal2
12.4.2018 11:04:45
5 puan verdi

Ne güzeldir

Ruha şifa olan tüm güzellikler..

Günaydın..

Saygılarımla efendim



© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL