Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

özlü söz

Yorum

özlü söz

( 1 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1064

Okunma

özlü söz

özlü söz

hey !!!
dışı hoş içi boş insan
sessizliğim seni yüceltmesin
zira;konuşursam çok incinirsin...
ağzahmet ÖZER

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Özlü söz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özlü söz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özlü söz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN)
ilhan ATEŞ (ZAYİ OZAN), @ilhan-ates-zayi-ozan
11.4.2018 20:56:04
5 puan verdi
Değerli dost, özlü söz. Gercekten özlü söz.
İnsanın gerçek hali bu zaten.
Çok güzel olmuş. Kutlarım sizi.
Yüreğinize gönlünüze sağlık.

Selamlar sevgiler.




© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL