Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
yarsever
yarsever

TADI BİR BAŞKA

Yorum

TADI BİR BAŞKA

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

652

Okunma

TADI BİR BAŞKA



Sevgiyle herkesi seversin amma
Aşk ile sevmenin tadı bir başka
Bir gün sevdiğinden bıkarsın amma
Aşk ile durmanın tadı bir başka

Sevdiğin sanarsın bütün canları
Bir an da dönersin küsüp arkanı
Bir aşkın var ise tutar yakanı
Aşk ile ölmenin tadı bir başka

Çıkarlar sevgiye her an karışır
Araya maddiyat girer kapışır
Bir gün de iyiyse iki gün atışır
Aşk ile kalmanın tadı bir başka

Sevgim vefadandır aşkım cefadan
O aşkı oraya koymuş yaradan
Yaşatırım içimde onu kırmadan
Aşk ile yanmanın tadı bir başka

yarseverim tek bir aşkla yanarım
O aşk da eğlenip on da kalırım
Dolu vermese de kendim dolarım
Aşk ile dolmanın tadı bir başka

Aşkla sevgi arasındaki uçurum o kadar büyüktür ki.
O uçurumdan sevgiyle düşenler boşluktayken vazgeçtikleri sevgiyle değil bomboş ölürler.Oysaki aşk taki yere çakılana kadar şiddetini iliklerinde hissettirir insanın ve o hazı yaşayarak ölürler aşkla yaşayanlar.
Aşkları bitmezcesine.
İnsanlar bazen sevgiyle aşkı karıştırır oysa arsındaki fark o kadar çoktur ki uçurumlar kadar. Aşık olan ruh her zaman ruhunu arar birleşene kadar sonsuzluklarda dolaşır durur. Sevmek çıkar karşılığıdır. Aşkla sevmek ölüm karşılığıdır.
Muhtar Gazi TOPAL
MALATYA

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Tadı bir başka Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tadı bir başka şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TADI BİR BAŞKA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL