Kan ve revân içinde, yanıyor Ortadoğu Sırada Sincar, Münbiç; hedef Kandil’e doğru…
02/04/’18 Hanifi KARA
Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dünyada Beş İblis Var; Orta-Doğuyu Ediyor Dar Bir de Yavru İblis Var, 5+1 İle Etti mi Altı Şeytan Sebebi Hikmet Var; Müslüman Müslümana Neden Düşman, Neden Bedel Öder Yeniden Dizayn Etmektir Asıl Amaç; Haritalar Var Hedefte Kahraman Türk Ordusu Bu Oyunu Bozar; MAİDE-51 Yazıyor Farzı "Suriye Parçalanır İse Davamında Düşün kimler Var..!" +5
Selim Temiz tarafından 4/3/2018 3:49:22 AM zamanında düzenlenmiştir.
Selim Temiz tarafından 4/3/2018 3:51:05 AM zamanında düzenlenmiştir.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.