Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Sen Hep

Yorum

Sen Hep

( 3 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

659

Okunma

Sen Hep

Sen Hep

gözümdesin
sözümdesin
özümdesin
gönlümdesin
sen hep yanımdasın

dünyamdasın
hüylamdasın
rüyamdasın
canda cansın
sen hep aklımdasın

sen aşkımsın
sen sevdamsın
sen güldalım
sol yanımsın
sen hep benimlesin

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sen hep Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen hep şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Hep şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
31.3.2018 20:34:15
güzel şiirdi yüreğinize sağlık saygılar selamlar
se
sedat hünker, @sedathunker
31.3.2018 12:06:28
5 puan verdi
güzel şiir kutladım selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL