Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
edeseşe
edeseşe

hayat dediğimiz nedir ki !!

Yorum

hayat dediğimiz nedir ki !!

1

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1748

Okunma

hayat dediğimiz nedir ki !!

hayat dediğimiz nedir ki !!

hayat renk renk
hayat çeşit çeşit
hayat nefes nefese sürüp gidiyor işte..!
eşlerle sevgililerle
arkadaşlarla dostlarla
sohbetlerle
gezmelerle tozmalarla
işlerle güçlerle
öylesine böylesine akıp gidiyor kendimizce..!

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hayat dediğimiz nedir ki !! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hayat dediğimiz nedir ki !! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hayat dediğimiz nedir ki !! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erbensalim
erbensalim, @erbensalim
30.3.2018 23:16:38
Yüreğinize sağlık gönlünüzden
su gibi akan sevgi dolu duygularınızı
sel misali coşmuş
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL