Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
KAZIM ELİAÇIK
KAZIM ELİAÇIK

Seslen gecenin içinden

Yorum

Seslen gecenin içinden

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1179

Okunma

Seslen  gecenin  içinden

Seslen gecenin içinden

Seslen gecenin içinden
Çıkar gelirim sözlerine

Karanlık yırtılırken bak bana
Tanın ilk ışıkları olsun gözlerin

Uzat ellerini titreyerek
Sol yanım hala senin

Yanlış zamanların doğrularıydık
Ayın karanlık yüzünden geldik
Yıldız tozlarıydık biz

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seslen gecenin içinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seslen gecenin içinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seslen gecenin içinden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL