Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
cosari
cosari

AŞK

Yorum

AŞK

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

543

Okunma

AŞK

Hayalini kurduğum tatlı bir rüyadayken
Bakışlar arasında gidip geliyor gönlüm
Bir aşkın kahramanı olmaya da adayken
Sona erecek rüya bunu biliyor gönlüm

Kalbini kucakladım yalnız yatmasın diye
Adına aşk dediğim çekip gitmesin diye
Gözümü açmıyorum rüya bitmesin diye
Her sabah uzaklara derin dalıyor gönlüm

Biliyorum, rüyadan bir gün uyanacağım
Biliyorum, hasretin korunda yanacağım
Bu aşkın hasretine nasıl dayanacağım
Yine de bu yangında kendi kalıyor gönlüm

Merhaba aşk, adına sen ne diyor isen de
Sözlerin hep heyecan hep can oluyor bende
Coşari mutluluğu buluyorsa busende
Aşk denince, aşk ile kapın çalıyor gönlüm.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL