Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Bir Çay İçimi İçimi

Yorum

Bir Çay İçimi İçimi

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1506

Okunma

Bir Çay İçimi İçimi

Bir Çay İçimi İçimi

gelsen çalsan kapıyı
bir sigara içimi içimi
sarılsam boynuna ağlasam
bir çay içimi içimi

dinlesen bende anlatsam
döksem içimi içimi
dinlesen ne kaybedersin
bir çay içimi içimi

yatsam dizlerine
ürpertsen içimi içimi
baksam ela gözlerine
bir çay içimi içimi

aşka gelsek aşkca sözle
bir çay içimi içimi
sevdaya düşsek yansak
bir çay içimi içimi

yazan - ismail civelek
develi köyü
pamukkale
denizli

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bir çay içimi içimi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir çay içimi içimi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir Çay İçimi İçimi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yağmur 1
yağmur 1, @yagmur-1
18.3.2018 09:46:28
5 puan verdi
duygu yüklü, özlem yüklü bir şiir olmuş, kutlarım
se
sedat hünker, @sedathunker
12.3.2018 06:37:58
5 puan verdi
çok güzel şiir kutladım selamlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL