Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
exani
exani

Gelmek de hak gitmek de hak

Yorum

Gelmek de hak gitmek de hak

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1229

Okunma

Gelmek de hak gitmek de hak

Şu dünya bir depo gibi
Hurda ile dolmuş dibi
Baba evlat teyze bibi
Gelmekte hak gitmek de hak

Çırpınırsın gece gündüz
Bazen dağlık bazen de düz
Hakkı unutmasın bu öz
Gelmekte hak, gitmek de hak

Yaratanı anmak gerek
Bir az kalben yanmak gerek
Aza çoğa kanmak gerek
Gelmekte hak gitmek de hak
E.Kaya

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gelmek de hak gitmek de hak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gelmek de hak gitmek de hak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gelmek de hak gitmek de hak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL