Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hanifi KARA
Hanifi KARA

İZİMLER

Yorum

İZİMLER

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

583

Okunma

İZİMLER

Ayıp ile günaha, karşı çıkan bunlardır
İzimler insanlığı, bitiren unsurlardır…

25/02/’18
Hanifi KARA

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İzimler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İzimler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İZİMLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Selim Temiz
Selim Temiz, @selimtemiz
26.2.2018 19:43:26
5 puan verdi
İnsan oğlu çiğ süt emmiş
Ben en iyiyim demiş
Hak yemiş hukuk dışına taşmış
Ünü yedi düvele nam salmış
Yine de illa ben demiş, yine ben diye diye..+5
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL