Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Davut altun
Davut altun

Sokaktan sesler

Yorum

Sokaktan sesler

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

965

Okunma

Sokaktan sesler

Elinden gülüşü çalınan çocuğun ağlaması
İnsanları zombi olarak görmesi ne garip
o çocuk ki saf , temiz ve kimsesiz
Sokağa evim diyen çocuk ...
Sevdiği yoktur o çocuğun
Dışlanmış ve ötekileştirilmiş
Dünya çocuklara neden bu kadar acımasız ?
Tanrıya şikayetim yok ama
Bari üşümeseler ...
...
Ne desem boş
Ne desem duyulmaz sesim
Sokaktan sesler geliyor
Gecenin karanlığında ...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sokaktan sesler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sokaktan sesler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sokaktan sesler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
yağmur 1
yağmur 1, @yagmur-1
7.5.2018 21:06:23
5 puan verdi
Duyarlı yürekle yazdığınız şiiriniz çok güzel olmuş, hiçbir çocuğun yuvasız kalmaması dileklerimle,kutlarım
saygıyla
Etkili Yorum
Ahmet Ali CANBAZ
Ahmet Ali CANBAZ, @ahmet-ali-canbaz2
25.2.2018 02:42:18
5 puan verdi
Evet bugün medeni dediğimiz dünya, her yerde Suriye de, ırakta, Afganistan da hatta afrikadada çocukları ağlatıyor. Çok güzel bir şiir olmuş. Sokaklarda ağlamalar olmasın dileklerimle.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL