Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
se
sevimsd

Sensiz Nasıl Yaşanır

Yorum

Sensiz Nasıl Yaşanır

( 2 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

697

Okunma

Sensiz Nasıl Yaşanır


Nereye bakarsam hayalin canlanıyor
Nere gitsem her yerde sesin çınlıyor
Aşkın alev olmuş içimi yakıyor
Sensiz nasıl yaşanır, yalan dünyada?

Sen benim gözden hiç gitmeyen hayalim
Ruhumu özlemlerle saran rüzgarım
Aklımdan çıkmak nedir bilmeyen sevgim
Sensiz nasıl yaşanır, yalan dünyada?

Kalbimde büyük sevgiyle sen yaşarsın
Beni en güzel hayallere salarsın
Özleminle her yerlerde aratırsın
Sensiz nasıl yaşanır, yalan dünyada?

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sensiz nasıl yaşanır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz nasıl yaşanır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Nasıl Yaşanır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL