Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Naim DAĞLAR
Naim DAĞLAR

Yak dörtlüleri

Yorum

Yak dörtlüleri

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

720

Okunma

Yak dörtlüleri

Yollar mı uzun kederler mi uzatan
Yığın halinde ilerliyor özlemler
Düştük bir kere yola gitmek düşer durmadan
Büzülmüş gözler vuslatı gözler

Sonu var mıdır bu gidişin bilinmez
Var ise şayet artık ordan dönülmez
Yak dörtlüleri kaptan gönülden U yapılmaz
Durakladık daimiyen burada yar yol vermez

Naim DAĞLAR...

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yak dörtlüleri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yak dörtlüleri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yak dörtlüleri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL