Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ozan Muradi
Ozan Muradi

Öldürdüler

Yorum

Öldürdüler

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

775

Okunma

Öldürdüler

…Öldürdüler…
Yakışıklı uzun boylu
Erenimi öldürdüler
Yaşı on beş mavi gözlü
Erenimi öldürdüler
….
Sürüm sürüm sürümüşler
Tos toprağa bürümüşler
Bir kenara kürümüşler
Erenimi öldürdüler
….
Genç yaşında soldu gülü
Söndü ocak kaldı külü
Ses vermedi baktım ölü
Erenimi öldürdüler
….
Erenimin söndü ocak
Mevla’m açar ona kucak
Gülü kaldı kucak kucak
Erenimi öldürdüler
….
Eren bülbül şehit oldu
Açmadan gülleri soldu
Muradının gözü doldu
Erenimi öldürdüler
..Ozan Muradi…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Öldürdüler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öldürdüler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Öldürdüler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL