Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Koyukahvesair
Koyukahvesair

ÖMÜRDEN ÖMRE...

Yorum

ÖMÜRDEN ÖMRE...

( 5 kişi )

2

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1297

Okunma

ÖMÜRDEN ÖMRE...

Bugüne odaklanmak dünü düşünmeden,
Yarına hazırlanmak umudu eksik etmeden,
Mutlu uyanmak her sabah yeniden,
Yaşamak son gün gibi rüzgar eserken.

Kaçış yolu var mı diye aramaksızın,
Bir gün çıkıp gelse ansızın,
Aşka düşen bu yüreğim,
Çağırıyorum ömrüme ömür kat sevdiğim.


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Ömürden ömre... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ömürden ömre... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖMÜRDEN ÖMRE... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fl
Flankes33, @flankes33
2.6.2018 14:59:58
5 puan verdi
Bravo gizem hocam 👏❤😊
özer
özer, @ozer1
31.1.2018 14:34:20
al ömrünü koy ömrünün üstüne..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL