Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
muhammet baylan
muhammet baylan

Bİ İSTEMESİ KALDI !!!

Yorum

Bİ İSTEMESİ KALDI !!!

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

856

Okunma

Bİ İSTEMESİ KALDI !!!

GÜLÜNCE HAYRAN KALDIM
YANAKLARI AL-AL’DI
TEK TAŞI ÇİFT ÇİFT ALDIM
BİR İSTEMESİ KALDI
"
ALLAH’IN EMRİ İLE
PEYGAMBER KAVLİ İLE
KARANFİLLER, GÜLLERLE
BİR İSTEMESİ KALDI
"
DÜŞTÜ! GURURDAN KALEM
KALKTI KALBİMDEN ELEM
DUYSUN BE BÜTÜN ALEM
BİR İSTEMESİ KALDI
"
VERMESİNLER HELE BİR
KAÇIRIRIM ALLAH BİR
SİZDE GETİRİN TEKBİR (Allah-u Ekber)
BİR İSTEMESİ KALDI
"
DARISI BAŞINIZA
GÜL DÜŞSÜN AŞINIZA
TALİBİM DUANIZA
BİR İSTEMESİ KALDI
,
RIZA ÇOK MÜHİM RIZA
BİR İSTEMESİ KALDI...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bi istemesi kaldı !!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bi istemesi kaldı !!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bİ İSTEMESİ KALDI !!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL