Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
yakup onat
yakup onat

Şiir Çocuğudur Şairin

Yorum

Şiir Çocuğudur Şairin

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1002

Okunma

Şiir Çocuğudur Şairin

Şiir,çocuğudur şairin.
Gönül gözüyle süsleyip büyüttüğü
Kanatlı atı olur bir gün.
Bir gün uçan ejderhası.

Ağlayan çocuğa ninni,
Sevgiliye bir ağıt..
Kelamın gözyaşıyla yıkandığı kalpsiz sevgiliye
Bir bilmece.

Bir bilsene:O bir hece.
Uğruna inciler güller döktüren,
Ecel şerbeti içirip.

Bir gülüşle ab ı hayat sunduran.
En uzun tümcelerle avaz avaz esmalar çağıran bir münadi..
Kim susturur içten gelen kor alevi!
24.03.2010

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şiir çocuğudur şairin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiir çocuğudur şairin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şiir Çocuğudur Şairin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL