Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ismailturkmen
ismailturkmen

VUR

Yorum

VUR

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

769

Okunma

VUR


Bir Mehmetçik haine
Vur serilsin bedeni inine
Bir daha göz dikmesin
Ne bayrağına ne ülkene
Vur Mehmetçik bir haine

Bayrak inmesin semamdan
Ezanlar susmanın vatandan
Emdigin süt helal olsun anandan
Vur Mehmetçik huzur eksilmesin vatandan

Haine vurdukca cakallar ulur
Türk ’ün toprağı haline mezar olur
Türk’e kefen bicenin ölümü korkunç olur
Vur Mehmetçik atan sana rehber olur

Dört bir yani sarmış hainler
Gün birleşme günü bütün Türkler
Başarın için duacı sana yürekler
Vur Mehmetçik zelil olsun hainler

I.TÜRKMEN

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Vur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VUR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL