Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Aygün Deniz
Aygün Deniz

HATIRALARDA BEN

Yorum

HATIRALARDA BEN

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

604

Okunma

HATIRALARDA BEN

Yine sizin resminiz karşımda ,öğretmenim;
Ders anlatıyorsunuz sanıyorum,
Hep baktıkça gözlerinize.
(26/Şubat/
Hatıra defterimde en mutlu tarih.
Ben o tarihlerde çocuktum henüz,
Bilemedim hayatın neler getireceğini
Bizlere en güzel şeyleri öğretmiştiniz.
Belki hayatın zor şartlarını da,
Ama anlayamazdık, öğretmenim,
Anlayamazdık neler çekeceğimizi.
Oysa,hatıra defterimde:
(Hayatı aynaya benzetir,filozoflar,)
(Ona kaşlarını çatarak bakarsan)
(O da sana öyle bakarmış,)
(Gülersen o da sana gülermiş.)
Diyorsunuz.
Aynalarla hiç dost olmadık,öğretmenim,
Onlara her bakışımda,gözlerim yaşlıydı.
Bizlere mutluluklar diliyorsunuz,
İnşallah öğretmenim, inşallah.


Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Hatıralarda ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatıralarda ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HATIRALARDA BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL