Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe

USTA

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1277

Okunma

USTA

USTA

Birgün daha geçti bak akşam oldu...
Duygularıma yine karanlık bir hüzün doldu..
O güzel günlerimiz neden kayboldu...
Akıp gitti gençliğim tutamadım be usta...

Çocukluğum gözüme gelir hiç gitmez..
Zamanı durdurmaya gücüm yetmez...
Ağlamak sızlanmak ne çare fayda etmez...
Akıp gitti gençliğim tutamadım be usta..

Dostlar dalmış dünya işine çıkmıyor...
Hayattan küsmüş selam versem bakmıyor...
Ne yapsam ne etsem güldürmeye güçüm yetmiyor..
Akıp gitti gençliğim tutamadım be usta....
*
Ömer Türk
14.01.2018

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Usta Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Usta şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
USTA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Kılıçel
Mehmet Kılıçel, @mehmet-kilicel
14.1.2018 13:53:52
5 puan verdi
İlhamınız daim olsun hocam nice eserlere inşallah
Selam ve saygılarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL