Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sivaslıcengiz
sivaslıcengiz

Yeni yılınız kutlu olsun.

Yorum

Yeni yılınız kutlu olsun.

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

Yeni yılınız kutlu olsun.

Yeni yılınız kutlu olsun.

Dostlar
Yeni yılınız
Eskisinden de kutlu olsun

Dostlar
Yeni umutlarınız
Bir öncekinden de bahtlı olsun

Dostlar
Her ne olursa olsun dünyada
Yaşanan acılar artık son bulsun

Dostlar
Ne kalsın umutlar yıllara
Nede küssün şansı insanlara

Siz değerli dostlarım için
Tek bir dua var şu an dilimde
Her şey gönlünüzce olsun dostlar..

Sağlık,mutluluk
ve barış dolu yeni yıllar size
Mutluluklar hepinizin olsun dostlar..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yeni yılınız kutlu olsun. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeni yılınız kutlu olsun. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yeni yılınız kutlu olsun. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL