Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
AkTan
AkTan

Vurdun Mührünü (Biricik eşime)

Yorum

Vurdun Mührünü (Biricik eşime)

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

875

Okunma

Vurdun Mührünü (Biricik eşime)

Gönül kapısına / vurdun mührünü
Bin Leyla da gelse / el vurdurmazım
Sinem turâb olsun / sen gibi güle
Yağmurdan sakınır / yel vurdurmazım

Yüreğim yedi kat / sen birindesin
Birin de içinde / en derindesin
Candan az ileri / son yerindesin
Can ile ten ile dilim / sen desin

Ecel çıka gelse / beni görmeye
Münker, Nekir ile / sual sormaya
Azrail ahdetse / boynum vurmaya
Sen "he" demez isen /bil vurdurmazım

Yüreğim yedi kat / sen birindesin
Birin de içinde / en derindesin
Candan az ileri / son yerindesin
Can ile ten ile dilim / sen desin

AkTan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Vurdun mührünü (biricik eşime) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vurdun mührünü (biricik eşime) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vurdun Mührünü (Biricik eşime) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yağmur 1
yağmur 1, @yagmur-1
20.3.2018 20:30:15
çok güzel yazmışsınız eşinizle mutluluğunuz daim olsun, kaleminiz susmasın , tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL