Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
kepezli58
kepezli58

VİCDANSIZ

Yorum

VİCDANSIZ

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

734

Okunma

VİCDANSIZ



Ne gündüzüm belli ne gecem bir an
Hasretin çekilmez duruyor zaman
Bir haber yolla be ölüyorum can
Ayları yılları şaşırdım burda
Yüreğimi yanıyor ateşte korda.

Bıraktın vefasız derdi elemi
Uçurdun surumu yıktın kalemi
Lan vicdansız niye kestin selamı
Bitmez isyanlarım bıraktın zorda
Arada bir olsun bir ara sorda

Unut sende onu unut diyorlar
Seninki boş hayal umut diyorlar
Bağrına taş bas avut diyorlar
Bir adım ötesi ucurum yarda
Aklımdan çıkmıyor kalmışım yarda

VEYSEL KIZLARKAYASI

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Vicdansız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vicdansız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
VİCDANSIZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL