Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Beddua/m var.

Yorum

Beddua/m var.

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

572

Okunma

Beddua/m var.

Beddua/m var.

Yüksek sesle söylemeye cesaretim olmasa da
"Özledim" hem de çok
Bana yaptığın her şeye rağmen
"Özledim “ne kadar çok.

Bir insan ne kadar sevebilirse
İşte o kadar sevmiştim seni,
Sen buna hiçbir zaman inanmak istemedin
Benim seni sevdiğimin
Yarısı kadar sevebilseydin beni, çekip gitmezdin
Her şeye rağmen seni çok
"Özledim"

Hala her gece ağlıyorum,
Her gece seni deliler gibi özlüyorum
Uzun zamandır içmediğim kadar
Çok içiyorum bu aralar
Uzun zamandır dinlemediğim kadar
Çok şiirlerim var hayatımda
Senin boşluğunu doldurmaya yetmiyor
En azından içimdeki fırtınayı durduruyor
Sana tek bir beddua/m var
Sarıldığın her insanda beni hatırla.

Sami Arlan..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beddua/m var. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beddua/m var. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beddua/m var. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL