Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
sema korcan
sema korcan

ERDAL

Yorum

ERDAL

( 1 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

873

Okunma

ERDAL

ERDAL

Hep 17 yaşında kaldı çocuk
İp boynunda sırıtan sırtlanlar
Karşında
Büyüklerin yaşadı gülerek
Sen onur abidesi ERDAL EREN
Ağlayan annendi tek gerçek

sema korcan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Erdal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Erdal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ERDAL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
13.12.2017 20:59:35
........((((
Kalemin susmasın
_______________________Selamlar
Dosteli_
Dosteli_, @dosteli
13.12.2017 13:35:01
KIYILIR MI ERDALA Kıydılar . Elleri kırılasıcalar :((İlahlar kurban aramıştı çünkü
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL