Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
GönüL Tanığı ( Burcu )
GönüL Tanığı ( Burcu )

senden geçtim ♡♥

Yorum

senden geçtim ♡♥

2

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

1036

Okunma

senden geçtim ♡♥

Senden geçtim bu akşamüstü
Kulağımda koca şehrin
Sessiz uğultusu

Gördüm ki kalp yorgun
Sevda yorgun
Hayır değil bu işin sonu

Azad ettim ruhumu
Tutsaklığı son buldu

Senden geçtim bu akşamüstü
Duvarda bir çerçeve, içinde sen
Nasıl masum bakıyorsun
Ahh! Bir bilsen

Bu gözler miydi ?
Kör kuyularda bırakan beni.
Bu gözler mi eritti kalbimi

Bi rüya gördüm ben
İçinde sen
Sen, en güzel
Sen hep güzel..

Senden geçtim bu akşamüstü

Kalbime hasretin düştü...

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senden geçtim ♡♥ Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senden geçtim ♡♥ şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
senden geçtim ♡♥ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ulvi ÜRESİN
Ulvi ÜRESİN, @ulviuresin
13.12.2017 23:57:58
Gördüm ki kalp yorgun
Sevda yorgun
Hayır değil bu işin sonu

Gönlünüz, kaleminiz susmasın. Saygılar, selamlar..
hakan karayanız
hakan karayanız, @hakankarayaniz
12.12.2017 10:48:19
Güzel çalışmanızdan dolayı sizi tebrik ederim.. kaleminiz daim olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL