Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
obadi
obadi

Ağlıyorum,inliyorum

Yorum

Ağlıyorum,inliyorum

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

870

Okunma

Ağlıyorum,inliyorum

Ağlıyorum,inliyorum

Ben bir hurma kütüğüyem
Ağlıyorum,inliyorum
Gül Muhammed bülbülüyem
Ağlıyorum,inliyorum

Aşkı ile düştüm nare
Ciğerlerim pare pare
Hasret kaldım ben O yare
Ağlıyorum,inliyorum.

Dünya bana zindan oldu
Hüzün keder kalbe doldu
Ah çektikçe güller soldu
Ağlıyorum,inliyorum

Diliyorum senden himmet
Uzat elin merhamet et
Şefaat et Ya Muhammed
Ağlıyorum,inliyorum

İzzet vardı ayağında
Hep bulunsam yamacında
Koyma hicran ataşında
Ağlıyorum, inliyorum.




Mehmet BULUT

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağlıyorum,inliyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlıyorum,inliyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlıyorum,inliyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL