Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

İhtiyacım var..5

Yorum

İhtiyacım var..5

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

840

Okunma

İhtiyacım var..5

İhtiyacım var..5

Vaz geçemiyorum inan senden,
Çünkü değer veriyorum
Anlamıyorsun anlamak istemiyorsun
Beni kırmamak için
Böyle yapman benim için daha iyi
Evet, ben seni sevdim diye
Sen de beni sevmek zorunda değilsin
Keşke zorunda olsan
Keşke böyle bir zorunluluk olsa
Üzüldüğüm şey senin beni sevmemen.

Sevmek zorunda değilsin
Zorunda lık olarak da bakmayalım
Sevmeyebilirsin tabi ki
Kalbime etiketlemişim seni
Sadece arkadaşın olarak görüyorsundur
Belki de bana acıyorsun da ondan
Ama işte bu çok acı bir şey.

Ben seni seviyorum
Sen benden hoşlanmadın bile
Bu yüzden sana kızamam işte kızamam,
Öyle bir hakkım yok, bu çok üzücü,
Çok üzülüyorum ya çok ya çok
Ooof ooof ooooooooooooffffff·
Yalnız kalınabiliyor mu?
Bu Akçay denen yerde?
Çok çok ihtiyacım var sana.

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
İhtiyacım var..5 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İhtiyacım var..5 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İhtiyacım var..5 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL