Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
FERHAT GÜNAYDIN
FERHAT GÜNAYDIN

ANADOLUM

Yorum

ANADOLUM

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1414

Okunma

ANADOLUM


Çiçek veren yaprağın var
Coşkun akan ırmağın var
Şehit kanı toprağın var
Anadolum, anadolum


Mor sümbüllü  bağların var
Karlı, yüce dağların var
Anlı şanlı çağların var
Anadolum, anadolum


Dile destan yazanın var
Minarede ezanın var
Ay yıldızlı bayrağın var
Anadolum, anadolum


Dört bir yanda otağın var
Koç yiğitler yatağın var
Yurda yeter ambarın var
Anadolum, anadolum


Her tarafta yoldaşın var
Ana, bacı, kardaşın var
Benim gibi sırdaşın var
Anadolum, anadolum


Ferhat GÜNAYDIN
Emekli Öğretmen / Şair - Giresun
28 Kasım 2017 - Salı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anadolum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anadolum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANADOLUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL