Başarı tek başına elde edilemez. emeği dokunan herkesle mutluluğu paylaşanlar, daha büyük başarılara ulaşır. dr.faruk bayülkem
munır
munır

bu kış niye geldi

Yorum

bu kış niye geldi

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1064

Okunma

bu kış niye geldi


hava öyle bir havaydı ki
saat bir iki gibi
yapışkan ıslak
son bahara hazır yapraklar

o yıl ki çok uzadı yaz
yaz aşkları
uzun dönüşlerine başlarken
deniz dibinde öldü martılar

halbuki ne güzeldi bahardan yaz geçişi
çiçekler renkli yapraklar hep yeşil
ellerimiz terlerdi uçsuz patikalarda
bitmez gibiydi zamanlar

birden bire bu kış niye geldi ?
bu hain fırtınalar...


Münir
Buca
İzmir
18/11/2017


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bu kış niye geldi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kış niye geldi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bu kış niye geldi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mahmut Mücahit Özdemir
Mahmut Mücahit Özdemir, @mahmutmucahitozdemir
27.11.2017 08:45:53
5 puan verdi
Belkide sitem kış mevsimine değilde,mutluluğu yudum yudum tadan ruhumuza hiç beklemediğimiz anlarda düşen karamsarlıklara dır diye düşünüyorum..Çok güzel bir serbest şiir okudum..Kaleminize yüreğinize sağlık..Yürekten kutluyorum..

Selam ve saygılarımla..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL