Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
aşık bayram polat
aşık bayram polat

O ESKİ ÇINAR

Yorum

O ESKİ ÇINAR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

988

Okunma

O ESKİ ÇINAR

Çok çileler çekmiş aç susuz kalmış
Düşmanına karşı gövsünü germiş
Vucuduna nice yaralar almış
Top atsan yıkılmaz o eski çınar

Çok yağmurlar görmüş sellerde kalmış
Evinden atılıp çöllerde kalmış
Yine rekor kırıp dillerde kalmış
Top atsan yıkılmaz o eski çınar

Karanlık yollarda dağlar aşarmış
Yokuşlu düz demez aynı koşarmış
Ne zorluklar görmüş yine başarmış
Top atsan yıkılmaz o eski çınar

Bileğini yıkmaya güçler yetmezmiş
Hastalık görmemiş ilaç içmezmiş
Polat’ım doktora bile gitmezmiş
Top atsan yıkılmaz o eski çınar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O eski çınar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O eski çınar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O ESKİ ÇINAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL