Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

ÖZGÜL / AKROSTİŞ (23)

Yorum

ÖZGÜL / AKROSTİŞ (23)

( 7 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

1290

Okunma

ÖZGÜL / AKROSTİŞ (23)

ÖZGÜL / AKROSTİŞ (23)










( Ö ). rnek dostluğu anlatır asil cümlesi.


( Z ). erafetli güzelliği belirir tektir mavisi.


( G ). üçlüdür doğruluğu anımsatır kendisi.


( Ü ). slendi gerçekliği sağlamdır sevgisi.


( L ). eyla idi duruluğu sırdaştır böylesi.




13/11/2017
20:15/pazartesi
yazan: şebnem örs



yüreğim seni seviyorum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (7)

5.0

100% (7)

Özgül / akrostiş (23) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özgül / akrostiş (23) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖZGÜL / AKROSTİŞ (23) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
15.11.2017 09:57:22
5 puan verdi
TEBRİKLER ŞEBNEM HOCAM ÇOK GÜZEL OLMUŞ
glenay
glenay, @glenay
14.11.2017 22:55:19
5 puan verdi
Bu akrostişler
sevilen kişiye yazılıyor sanıyorum.
Dilerim bunca sevilirsin Şebnem.

Tebrikler,
sevgiyle..
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
14.11.2017 21:34:15
5 puan verdi
güzeldi tebrik ederim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL