Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
kapkaranlık
kapkaranlık

TEFERRUAT

Yorum

TEFERRUAT

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

527

Okunma

TEFERRUAT

TEFERRUAT

Yıllar yılı dert ortağım oldu duvarlar
Konuşacak bir kimse bulamadım hiç
Dilimde duan, duvarda hayalinin resmi
Mümkünatı yok seni geri getirmenin
Biliyorum ama umut fakirin ekmeğidir
Dersimi aldım önceki ayrılıklarımızdan
Biliyorum umudun yok senin benden
Lâkin dilimden gelemeyenleri bir duyabilsen

Ben küçük bir fidanım, sensin toprağım
Sevgiyle yeşereceğim aydınlık yerlerde
Senden gayrısı teferruat, sensin vatanım
Olmadığın her gün ben yerlerdeyim yerlerde

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Teferruat Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Teferruat şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TEFERRUAT şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Billur Ecem
Billur Ecem, @billurecem
3.11.2017 17:30:31
5 puan verdi
Muhteşemsin...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL