Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Serseri_Ruhlu_Şair
Serseri_Ruhlu_Şair

NAZLI YÂR

Yorum

NAZLI YÂR

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1095

Okunma

NAZLI YÂR

Naz eyle, ey nazlı yâr!
Sen nazlı iken gönlüme daha güzel görünüyorsun.
Naz eyle ey nazlı güzel!
Sen naz eyledikçe, yüzümde aşk ile görünüyorsun.
Naz eyle ey sevgili güzel!
Sen naz eyledikçe, suskunluğumda ve sözlerimde hasret ile görünüyorsun...

Yusuf BİTİM

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Nazlı yâr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Nazlı yâr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NAZLI YÂR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL