Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
BELALIM532
BELALIM532

HEPİMİZ MAHKUMUZ...

Yorum

HEPİMİZ MAHKUMUZ...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1186

Okunma

HEPİMİZ MAHKUMUZ...

HEPİMİZ MAHKUMUZ...

Öyle bir derde düştün ki yazdın fermanını,
Yaradana şükür verir elbet dermanını,
Ömür dediğin hayat çeşmesinden hızla akar,
Doldurmaya kalk kaçırırsın kervanını.

Bir cehalet uğruna ömrünü feda ettin,
Sen içeride yandın, dışarıda da yaktın cettin,
Zaman dediğin kabus tık tık diye atar,
Ardında bıraktıklarını yıllarca beklettin.

Öyle bir duygu ki yakar kardeş sevgisi,
Özgürlüğü yaşasa bile mahkum olur hepsi,
Hayat dediğin sevenlerini acıtır, yakar,
Anam son deminde, ister bağrına bassın seni.

Zafer Özcan-(27.10.2017)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hepimiz mahkumuz... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hepimiz mahkumuz... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEPİMİZ MAHKUMUZ... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL