Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
atilla durukan
atilla durukan

AGLIYORSA BİR KADIN

Yorum

AGLIYORSA BİR KADIN

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1113

Okunma

AGLIYORSA BİR KADIN

Aglıyorsa bir kadın
yaprakları dökülmüş,
boynu bükülmüştü.
titriyordu agustosta,
aglıyordu yasemin.
kelebekler uçarken ölüyordu,
ve yasemin aglıyordu.
aglıyorsa bir kadın sessiz ve derinden
yakıyorsa gözyaşlarıyla dünyayı.
yıkıyorsa göz yaşları dünyayı,
kelebekler uçuyorken ölüyorsa,
bir kadın aglıyordur. ÖZLEMİNDEN .

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aglıyorsa bir kadın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aglıyorsa bir kadın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AGLIYORSA BİR KADIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL