Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ŞAİRCİK
ŞAİRCİK

Bu Kadar

Yorum

Bu Kadar

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1310

Okunma

Bu  Kadar

Bu Kadar

Bu kadar işte bu kadar hepsi bu kadar
Remzi, Nevzat yeğenler...

Bu kadar işte,bu kadar
Dünya da bu kadar
Dünyan da bu kadar
Gördüğün,bildiğin bu kadar..

Yaşamın ölene kadar
Ölümün,mahşere kadar..

Sevgiler,aşklar da bu kadar
Yalanlar,riyalar da bu kadar..

Hani çoktu,hani yoktu
Bütün bunlar o kadar
Değerliydi yaşam o kadar
Kaldı mı değeri o kadar
Yaşadıkça insan bu kadar..

Çalış,didin ölene kadar
Yaşarsın,ömrün kadar..

Yakarsın ateş olsan yer
En fazla cürümün kadar!

ŞAİRcik, Ahmet Necat UCUR
23.10.2017 Bozüyük

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bu kadar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bu kadar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bu Kadar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL