Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Murat Demir
Murat Demir

Ağlamak Hakkımdır

Yorum

Ağlamak Hakkımdır

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

848

Okunma

Ağlamak Hakkımdır



Sevdiğim bir hiçe can veriyorsa
Ağlamak hakkımdır ağlamak benim
Küçük bir damlaya derya diyorsa
Çağlamak hakkımdır çağlamak benim

Her gür bir düşüyle açıp arayı
Yüklenip durduysa derdi, yarayı
Bağrıma, böğrüme ziftten karayı
Bağlamak hakkımdır bağlamak benim

Bilinmez yerlerde, kaldıkça zorda
Şaşırıp ararken beyazı morda
Aklımı, fikrimi alevde, korda
Dağlamak hakkımdır dağlamak benim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ağlamak hakkımdır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağlamak hakkımdır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağlamak Hakkımdır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL