Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
kosarli 47
kosarli 47

SEVDAYA TAT VERİR

Yorum

SEVDAYA TAT VERİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1696

Okunma

SEVDAYA TAT VERİR

SEVDAYA TAT VERİR

Ey koca kalbimin sevdiği kır çiçeği
Aşkındır bana içtiğim enerji içeceği
Bitmez aşktan yana şairin diyeceği
Yar kalbin yolu var bir tek gideceği.

Gözüme bak içimde his edeyim seni
Sıcaklığında ısıtayım buz tutan bedeni
Bir dokunuşun yeter yaşatmaya sevgili
Kulağını aç iyi dinle kalbimde ki bu sesi.

Gel al kucağına yaşat sevgili sen beni
Titreyen dudağımda his edeyim nefesini
İlaç diye yanağıma sen kondur buseni
Bulamam iki cihanda senin gibi seveni.

Saçlarımın arasında dolaşsın narin eller
Aşkıma onay versin sevgiye aç o gözler
Sevdan şaire karanlığı güneşli gün eyler
Sevdaya tat verir dudağından çıkan sözler..

MEHMET EMİN DAĞ
14 10 2017 /// sevgilerin şairi



Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevdaya tat verir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdaya tat verir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVDAYA TAT VERİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL