(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
karanlık gecelerde senin ışığın lâmba gibi yürüyorsun bir ışık hâlesi içinde ve ben deli pervane düşlerim o ışığa pervane... dönmek istiyorum bir ömür boyu tâ ki ateşe temas edip düşünceye kadar. ışığım olur musun güneş yüzlüm, sana gelsem öldürür müsün bahar gözlüm? .. ŞİİR TADINDA BİR ŞİİR..ANLAYANLARA DAİR..TEŞ. ŞAİR..
karanlık gecelerde senin ışığın lâmba gibi yürüyorsun bir ışık hâlesi içinde ve ben deli pervane düşlerim o ışığa pervane... dönmek istiyorum bir ömür boyu tâ ki ateşe temas edip düşünceye kadar. ışığım olur musun güneş yüzlüm, sana gelsem öldürür müsün bahar gözlüm? .. Yüreğinize sağlık. Saygılarımla.
karanlık gecelerde senin ışığın lâmba gibi yürüyorsun bir ışık hâlesi içinde ve ben deli pervane düşlerim o ışığa pervane... dönmek istiyorum bir ömür boyu tâ ki ateşe temas edip düşünceye kadar. ışığım olur musun güneş yüzlüm, sana gelsem öldürür müsün bahar gözlüm
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.