Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
şair67
şair67

Anlayamadım

Yorum

Anlayamadım

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

552

Okunma

Anlayamadım

Anlayamadım

ANLAYAMADIM
ŞU YALANCI DÜNYANIN
GİDİŞATINI

HEP ACI DOLU GÖZYAŞI DOLU,
FERYAT FİGAN
KAN DOLU


ELİMDE GELSE İMKÂNIM OLSA
HEM VALLAH HEM BİLLÂH
KIRARIM ŞU DİNGİLİ BOZUK

DÜZENİ BOZUK MEDENİYETİ
FAZİLLETİ MENZİLİ BOZUK
KANBUR DÜNYANIN ÇARKINI

-_____Şar 67_____
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anlayamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anlayamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anlayamadım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL