Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fatma Ayten Özgün
Fatma Ayten Özgün

SON YOLCU (107.)

Yorum

SON YOLCU (107.)

( 4 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

4,8

Puan

951

Okunma

SON YOLCU (107.)

SON YOLCU (107.)

Değişti birden fırtınanın sesi
Esti esti rüzgar soldu yapraklar
Olması gerekirken olmayan her şeyi
İnsan istese de tutamazmış elinde

Çekip gitmeliyim diyorum bu diyardan
Boşuna değildi isyanım
Boşuna değildi hırçınlığım
Göğsümde derin bir sancı avuçlarımda yangı

Siyahın anlamı gecede saklı
Oysa sabahın ilk ışıkları ile girdin hayatıma
Neler vermezdim ki bir kez daha yaşamak için
Özgürlüğe doğru yol almakta ısrarlı bu gönlüm

Yosun tutmuş tahtadan iskelenin bir ucunda
Önünde azgın sular arkasında kayalar
Gemiler demir atmış son yolcusunu bekler
Çekip gitmek istiyorum bu diyarlardan



Fatma Ayten Özgün





Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Son yolcu (107.) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son yolcu (107.) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SON YOLCU (107.) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Alaaddin Uygun
Alaaddin Uygun, @alaaddinuygun
14.9.2017 11:13:06
candan tebrikkkkkk
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL