Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
şaire şebnem örs
şaire şebnem örs

MESKEN TUTTUM

Yorum

MESKEN TUTTUM

( 6 kişi )

3

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

399

Okunma

MESKEN TUTTUM

MESKEN TUTTUM






Harabe yüreğim yıkılmak üzere,
yalnızlığım hükümlerde şimdi,
çaresizliğin çaresizliğini yaşıyorum,
karanlıklarda olta attım mutluluğa..

Artık tahammül edemiyor yüreğim,
resmen ipe asılmış gibi çaresizim,
durgun denizlere olta attım ama,
mesken tuttum ben yaşananlara..

27/10/2010
22:00/çarşamba

Şebnem Örs

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Mesken tuttum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mesken tuttum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MESKEN TUTTUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
14.9.2017 19:35:00
5 puan verdi
Sitem vardı şiirde usta yüreğine sağlık
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
rojvan cihat
rojvan cihat, @rojvancihat
14.9.2017 11:45:36
5 puan verdi
Yüreğinize sağlık kaleminiz daim olsun ..





Sabahat  çelik
Sabahat çelik, @sabahatcelik
14.9.2017 09:13:58
5 puan verdi
Yüreğine sağlık anlamlı ve güzel bir şiirdi kutlarım saygı ve selamlarımla
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL