İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
Hanifi KARA
Hanifi KARA

BUDİST RÂHİP YÜZÜNDEN

Yorum

BUDİST RÂHİP YÜZÜNDEN

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1091

Okunma

BUDİST RÂHİP YÜZÜNDEN

Yalın ayak yollarda, hem aç/susuz perişan
Mümin olduğu için, kan ağlıyor ARAKAN…!!!()

04/09/’17
Hanifi KARA

(
) İnsan Hakları Savunucuları ner’desiniz…? Ey kör, sağır ve dilsiz dünya…!!!

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Budist râhip yüzünden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Budist râhip yüzünden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BUDİST RÂHİP YÜZÜNDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mehmet ali unsal
mehmet ali unsal, @mehmetaliunsal
4.9.2017 21:35:26
bir aydır yapılan zulümler aldı başını giitti
sözde medeni ülkeler ve adalet bekçiliği yapan ülkeler müslüman olunca katledilen duymamazlıktan geliyorlar.seyirci kalıyor
duyarlı yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL