Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
kurumahmut
kurumahmut

DOSTUM

Yorum

DOSTUM

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

653

Okunma

DOSTUM

DOSTUM

Dostum bu dünyayı sana verseler,
Bütün güllerini sana derseler,
Servetleri hep yoluna serseler,
Seni daha yükseklerde görseler,

Senin akıbetin ölüm değimli?
Yiyip içtiğini bir kenara koy,
Malın mülkün tek bir kefen değimli?
Her kula böyledir belli değimli?

Topluma hatıran insan olmaktır,
Toplumun gönlünde bir taht kurmaktır,
Huzur ile uykulara dalmaktır,
Gönül deryasında huzur bulmaktır.

24.08.2017 Suat

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dostum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dostum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DOSTUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL