Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
SEN BENSIZ BEN SENSIZ
SEN BENSIZ BEN SENSIZ

SENI SEVMEK

Yorum

SENI SEVMEK

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1455

Okunma

SENI  SEVMEK

SENI SEVMEK

SENI SEVMEK VAR YA
SENI SEVMEK
HANI SUSARSIN YA
DAYARSIN AGZINI MUSLUGA
HANI ICTIKCE ICER
DOYMAZSIN
CIGERLERIN CATLAYACAK SANIRSIN
AMA
CEKEMEZSIN AGZINI MUSLUKTAN
DOYAMAZSIN CÜNKÜ SUYA
ISTE ÖYLE BIR SEY SENIN ASKIN BENDE
DOYAMIYORUM SANA
DOYAMIYORUM ASKINA
FUNDA ÖZEKEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Senı sevmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senı sevmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENI SEVMEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
dearmoon
dearmoon, @dearmoon
11.5.2008 15:20:27
Aşk doyuma ulaşmayan,heyecanı ve tadı gün be gün artan duygudur...Eğer böyle bir aşk bulsam emin ol musluktan çekmek istemem kendini :)
belmando
belmando, @belmando
6.5.2008 20:44:06
aşk böyle bişey işte.doyulmuyor değilmi.kızgın bir çölde suya duyulan ihtiyaç gibi.içmesen ölüceksin içsen hayat.
şiir mükemmeldi.
ellerine sağlık.
mutlu kalın
çitos
çitos, @citos
6.5.2008 15:49:39
yüreğine sağlık
çitos
çitos, @citos
6.5.2008 15:49:22
RABATLI
RABATLI, @rabatli
6.5.2008 13:48:05
SENI SEVMEK VAR YA
SENI SEVMEK
HANI SUSARSIN YA
DAYARSIN AGZINI MUSLUGA
HANI ICTIKCE ICER
DOYMAZSIN
CIGERLERIN CATLAYACAK SANIRSIN
AMA
CEKEMEZSIN AGZINI MUSLUKTAN
DOYAMAZSIN CÜNKÜ SUYA
ISTE ÖYLE BIR SEY SENIN ASKIN BENDE
DOYAMIYORUM SANA
DOYAMIYORUM ASKINA


KUTLARIM GÖNÜL DİZELERİNİZİ.RABATLI
FIRTINADAN ARTA KALAN
FIRTINADAN ARTA KALAN, @firtinadanartakalan
6.5.2008 13:34:19
tebrikler
yüreğine sağlık
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL